Verlichting

Verlichting

Vind je het ook altijd lastig om een goede lamp te kopen?

Bedenk dan eerst welke functie de lamp moet hebben, om te lezen? als sfeerverlichting? of als basisverlichting? Bepaal dan de kleur en de grootte die de lamp mag hebben...Zo beperk je al meteen de keuze...

 

Als u verlichting aanbrengt in uw huis als woonaccessoires, dan kan dit extra sfeer in uw huis geven. Een stopcontactlamp  kan net die bepaalde hoek in uw woonkamer extra licht geven. Er zijn natuurlijk een heleboel soorten verlichting zoals tafel,- en staande lampen, kroonluchters, led verlichting, spots, kaarsen en dan is er nog design verlichting en sfeerverlichting. Al deze verschillende soorten verlichting kunnen uw huis extra sfeer geven door de juiste plaatsing, juiste wattage en natuurlijk door de stijl te kiezen die in uw huis past.

 

Verlichting binnen uw stijl, zoals ik zojuist al aan heb gegeven, zijn er in vele verschillende soorten. In principe kunt u vele soorten gebruiken als u er maar op let dat de gekozen soort binnen de stijl van uw huis past. Stel dat u gaat voor een abstracte stijl en alle andere meubelen zijn in die stijl doorgevoerd, dan is het niet slim om te kiezen voor een kroonluchter, u kunt dan beter kiezen voor een mooie plafonnaire of design wandlampen om dat extra licht te geven in uw huis. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten waar u elk soort wilt gaan plaatsen aangezien uw huis natuurlijk meerdere vertrekken heeft en dus ook meerdere stijlen kan bevatten. Probeer ook te denken aan energiezuinige verlichting als LED, tegenwoordig zijn ze ook in mooie warme kleuren en vormen te krijgen.

 

 


Directe

sfeerverlichting

Directe

verlichting

Kroonluchter

Directe

verlichting

Staande lamp

Sfeer

verlichting

Kaarsverlichting

Tafellamp

sfeer

verlichting