Verkoopstyling

Verkoopstyling

 

Voor de verkoop van uw woning is vooral de eerste indruk bepalend. In de eerste 15 seconden wordt veelal door een potentiële koper bepaald of hij of zij hier zou willen wonen.

 

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. Er is meer nodig dan opruimen en schoonmaken. De ervaring leert dat 80% van de potentiële kopers niet door smaakgevoelige zaken en persoonlijke bezittingen heen kunnen kijken. Zij zien dus niet de ruimte en de pluspunten die uw huis te bieden heeft en dat is jammer. Het verkoopklaar maken van een woning voor een effectieve en snelle verkoop zit hem vaak in de kleine details.

 

Ik ga daarbij een stap verder dan een makelaar, als House of KIKI verkoopstylist werk ik middels de hands-on aanpak, wat inhoud dat ik de gehele woning aanpak inclusief de voor en achterkant van het huis.

 

Uw woning de best mogelijke presentatie geven op bv. Funda, vergroot uw verkoopkansen tegen de beste prijs en kost minder dan u denkt. Ik streef er altijd naar om met minimale middelen een groots resultaat te bewerkstelligen. 

Na de re-styling maak ik foto's van de hele woning die gebruikt worden voor de presentatie online. Hoe sneller een grote groep potentiële kopers bereikt wordt, hoe beter de onderhandelingspositie!

 

In de eerste maand van het verkoopproces is de kans op verkoop het grootst, niets doen en de vraagprijs van uw woning uiteindelijk verlagen kost beduidend meer....