Turn-key concept

Turn Key Concept

 

De eerste indruk krijgt een klant bij binnenkomst, of bij toegestuurde brochures en offertes. Een goede uitstraling heeft meerwaarde voor je klanten. ISIS Interieurstyling heeft een concept voor jou als startende ondernemer bedacht die je een belangrijk deel uit handen neemt.

 

Ik ontwerp je logo, die de hele huisstijl gaat bepalen, en het entree/kantoor van je nieuwe bedrijf. Alles doen we samen in overleg, we bepalen je image en visie, kleuren en materialen etc. Daarna maak ik 5 logo's waar je er één van kiest. Het interieuradvies maak ik aan de hand van het gekozen logo, die ik uitwerk met een 3D-plan, plattegrond, kleur en materiaalplan. Je kunt natuurlijk ook alleen voor een logo of interieuradvies kiezen. Bij de styling wordt rekening gehouden met de routing, lichtinval, archief/bergruimte, een ontspannen werkplek en een prettige sfeer.

 

Ik hanteer een zeer scherpe totaalprijs die gaat afhangen van de wensen en de vierkante meters van het pand. In overleg help je zelf mee met de uitvoering, maar ik kan ook de benodigde disciplines verzorgen, zoals een elektricien of schilder. Een startende ondernemer heeft vaak een vast budget waarvan alles betaald moet worden, maar je wilt het liefst ook meteen een professionele uitstraling voor je bedrijf. Dan ben je bij ISIS Interieurstyling aan het juiste adres! Door zoeel mogelijk samen te doen beperken we de kosten.

Maak vrijblijvend een afspraak. Ik kom dan bij je langs om te ruimte en je wensen op te nemen en maak vervolgens een passende offerte.