Mijn werkwijze

Compleet uitgewerkt plan


Mijn werkwijze


Het kennismakingsgesprek vindt bij u thuis plaats. Het gesprek duurt 1 tot 2 uur en is vrijblijvend. Tijdens dit intake gesprek ga ik in op mijn werkwijze en licht deze aan de hand van voorbeelden en mijn portfolio toe. Deze kennismaking dient om uw gedachten, wensen en eisen te inventariseren, u kunt zelf ter voorbereiding een collage maken van foto's uit woonbladen en een plattegrond, indien beschikbaar, van de ruimte  overleggen. Kiest u daarna voor een samenwerking.

Dan wordt er een eerste voorstel of schetsontwerp gemaakt, dat aansluit op uw wensen. Dit wordt vervolgens met u besproken.


Met het voorstel of schetsontwerp gaan we vervolgens aan de gang, alles kan in dat stadium nog veranderd en aangepast worden, net zolang tot u een goed gevoel heeft en u zich verheugt om in deze ruimte te wonen/werken! U bepaalt zelf hoe ver mijn inbreng mag gaan, uiteraard mede afhankelijk van uw budget. Ik maak vooraf een offerte voor u, zodat u precies weet wat de kosten zijn en wat u daarvoor terugkrijgt met betrekking tot mijn diensten. Mochten er andere disciplines nodig zijn (timmerman,schilder,tegelzetter, stucadoor enz.) kan ik die ook voor u regelen. Mijn streven is altijd, samen van een concept een interieur realiseren waarin de klant zich prettig voelt!

Interieuradvies, klant kiest 1 stijl die wordt uitgewerkt.