Interieuradvies

Interieuradvies

 

Een ontwerpplan is zo opgebouwd dat u zowel het volledige ontwerp kunt laten maken of het ontwerpplan gefaseerd kunt laten uitvoeren. Aan de hand van de ontwerpen kunt u bepalen of u zelf uw meubelen, accessoires, verlichting etc. uitzoekt of dat u hierbij advies nodig heeft. Bij ieder onderdeel wordt vanzelfsprekend uitgegaan van uw smaak en wensen. Een andere indeling van de meubelen, kleuradvies, het restylen van decoraties, schilderijen, etc. en eventuele stylingtips voor aanvulling van het interieur, geven u voldoende inspiratie om tot een bevredigend resultaat te komen.

 

Aan de hand van een eventueel door u aangeleverde plattegrond en/of exacte maten van de ruimte, wordt een tekening gemaakt met een voorstel voor meubelindeling. Hierbij wordt gelet op de juiste maten en verhoudingen.

 

Kleur speelt een belangrijke rol bij de sfeer van een ruimte. Belangrijk is dat de kleuren bij u passen en aansluiten bij de vloer, meubelen, stijl en lichtinval. Er wordt een kleurenplan en sfeerbord gemaakt om de interieur idee├źn concreet te maken. Misschien heeft u meubelen die u wilt behouden en eventueel wilt aanvullen om het interieur compleet te maken, of u wilt een geheel nieuw modern interieur. Uw wensen worden vertaald dmv. stalen en kleurstalen uit het interieur voorstel waar de stijl van de meubelen, materiaal en kleurkeuze in voorgesteld zijn.

 

Een vaak onderschat onderdeel van inrichting is verlichting. Verlichting is namelijk de sfeermaker in uw interieur. Aan de hand van de indeling en specifieke behoeften wordt een verlichtingsplan gemaakt met zowel basis- als accentverlichting. Als de basis van uw interieur compleet is, dan is de "finishing touch" uw inrichting aan te vullen met accessoires/decoratie. Ook hierin kunt u geadviseerd worden.