Interieur(re)styling


Interieur(re)styling


U wilt één of meerdere ruimtes in uw woning een andere sfeer geven. U hebt een aantal bestaande meubels en andere materialen die moeten terugkomen in het nieuwe interieur, maar u hebt geen idee waar u moet beginnen? Aan de hand van een kleurenwaaier en sfeerconcepten gaan we samen kijken welke kleur en woonstijl bij u en uw woning past. We bespreken de sfeer en interieurstijl die u wilt creëren en we kijken naar u verdere woonwensen en naar de mogelijkheden die de ruimte biedt. Ik maak na het intakegesprek foto's van het bestaande interieur of uw nieuwe woning. Zodoende krijg ik een goed beeld van de ruimte en kan ik interieur ideeen opdoen en uitwerken.


Bij het uitwerken van het interieurplan maak ik een plattegrond van de ruimte (schaal 1:50), en een moodboard om de sfeer over te kunnen dragen (dit met uitzondering van alleen een meubelopstellingsadvies). Er wordt rekening gehouden met de grootte van de ruimte, lichtinval, waar de ruimte voor gebruikt dient te worden, bestaande elementen, kleur, en natuurlijk uw persoonlijke smaak.


Wilt u zelf betrokken blijven bij het (re)stylen en/of de uitvoering van uw interieur, dan kunt u er voor kiezen om slechts een onderdeel te laten verzorgen, bijv. een kleur- en sfeeradvies, of stylingtips en/of uitvoering in fases. Het advies kan variëren van alleen stylingstips tot een totaalplan. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijk budget.